Programul unui freelancer este foarte flexibil, motiv pentru care foarte mulți aleg acest tip de carieră; nu trebuie să stea la muncă între 8 și 4. Dacă îți place să dormi dimineața până mai târziu, cu siguranță te va prinde noaptea lucrând. Lucrul în timpul nopții oricum nu mai este o corvoadă de mult timp, datorită erei tehnologice și electricității.

Bineînțeles că un simplu obiect de iluminat nu este îndeajuns. Spațiul de lucru al unui freelacer trebuie să fie liniștit și comfortabil, unde creativitatea și dorința de muncă să poată fi stimulate. Lumina din biroul tău trebuie să fie perfectă pentru un proiect de lungă durată care te va ține cu ochii în calculator ore întregi.

Recomandarea noastră: Lampa Wink

Comandă aici!

O lampă de birou ca aceasta este obiectul de iluminat optim pentru cineva care lucrează noaptea. Are lumină rece, caldă și albă, pe care le poți alterna în funcție de nevoie și de perioada în care îți place să lucrezi. De asemenea, are cinci nivele de intensitate pe care le poți seta în funcție de mediul în care lucrezi, schimbându-le cu o atingere.

Lampa Wink nu este un simplu obiect de iluminat, ci un gadget. Pe lângă faptul că alternează tipul de lumină și intensitatea acestora, ea poate fi folosită ca dock de încărcare a telefonului wireless. Astfel, nu va mai trebui să îți umpli calculatorul de tot felul de fire de care te poți împiedica. Dar dacă vrei să rămâi fidel încărcării prin fir, lampa vine cu un slot usb pe care îl poți folosi pentru încărcarea oricărui device.

Designul lămpii este unul modern ce pune accentul pe utilitate. Baza este solidă, iar brațul luminos este flexibil și poate fi ajustat în funcție de nevoi. Nu ocupă foarte mult spațiu, așa că poți să o pui pe biroul fără să te incomodeze. De asemenea, este foarte ușoară și poate fi mutată fără nicio dificultate.

Este important atunci când lucrezi de acasă să investești în spațiul de lucru. Un calculator sau un laptop nu este îndeajuns când alegi acest tip de carieră. La fel ca marile corporații, trebuie să investești în confortul propriu, astfel ca munca ta să nu aibă de suferit pe termen lung. De aceea, este indicat să investești în produse de calitate care să fie utile și plăcute vederii.

Această lampă de birou poate fi o prietenă de nădejde pentru freelanceri. Setările vor face munca de noapte mai odihnitoare, iar pe termen lung vei fi răsplătit de lipsa problemelor de vedere. Încărcarea wi-fi îți vine în ajutor atunci când ai mai multe gadget-uri de încărcat sau te-ai săturat să te încurci în cabluri. Ușurința cu care poate fi manevrată, precum și dimensiunile reduse nu îți vor încărca spațiul și timpul de lucru.

Comentează şi tu

comentarii