Știm că timpul unui freelancer este valoros, vedem asta la fiecare freelancer pe profilul său de Upwork. Unii lucrează pe 5 dolari pe oră, alții pe 15 dar mai sunt și unii care prestează servicii de la 50 de dolari pe oră. Indiferent care este tariful tău și cât de mult câștigi din freelancing, această serie de articole îți va fi de folos.

Inițial voiam să prezentăm cele mai noi joburi de pe platformele de freelancing, iar pentru că asta poți face și tu în 2 minute, am decis să le sortăm și să le alegem pe cele mai bune.

 1. Agency looking for designer

  Această agenție caută un designer pentru a crea materiale promoționale și bannere online. Clientul este din România și a cheltuit deja peste 2000 de dolari pe Upwork în 13 joburi. A plătit în medie 8.53 dolari pe oră dar ar fi bine ca înainte de a aplica, să verifici la ce fel de joburi a plătit sume așa de mari. Vezi jobul aici.

 2. Need a Person to Create 49 Social Media Posts Per Week

  Dacă îți place să postezi pe rețelele sociale, ai putea aplica la acest job. Trebuie să scrii câte o propoziție pentru fiecare articol scris de client și să îl postezi pe rețelele sociale. Plata este de 3 dolari pe oră și va trebui să faci în jur de 10 postări pe oră. Asta înseamnă că nu vei lucra mai mult de 5 ore pe săptămână și vei câștiga în plus 15 dolari.

  Clientul a cheltuit deja mai bine de 1000 de dolari în Upwork și a plătit peste 500 de ore. Vezi jobul aici.

 3. Job Search Virtual Assistant

  În acest job va trebui să aplici la diverse joburi în locul clientului. Vei primi CV-uri, acces la diverse platforme de joburi iar tot ce trebuie să faci este să aplici la diverse joburi. Vei fi plătit 140 de dolari pentru primele 30 de zile, iar dacă treaba merge bine ai posibilitatea de a câștiga un job full-time la acest client.

  Istoricul celui care a postat jobul arată bine. Este din Singapore, are cont din 2011, a cheltuit peste 6000 de dolari în 113 contracte și a plătit în medie 15.76 dolari pe oră. Vezi jobul aici.

 4. Blogger for Cryptocurrency

  Dacă nu ai nevoie să ți se explice termenul, ai avut experiență în trading cu bitcoin și îți place să scrii zilnic, jobul acesta este pentru tine. Vei primi și comision la vânzările generate din articolele tale. Vezi mai multe detalii aici!

 5. Web Research About Possible Merchants

  În acest job trebuie să umbli prin diverse bloguri oferite de client și să descoperi ce magazine promovează prin linkurile lor de afiliere. Pare un job simplu și cred că merită efortul pentru cei 100 de dolari puși la bătaie. Vezi mai multe detalii aici.

Cam atât pentru această dimineață. Sper că au fost de folos aceste recomandări, iar dacă ați fost selectați pentru unul din joburile de mai sus, puteți împărtăși bucuria cu noi în secțiunea de comentarii.

Comentează şi tu

comentarii