Cu toate că am încheiat articolul precedent foarte încântați de serviciile Cloud, în acest articol vrem să ne gândim și la alte soluții. Este evident că flexibilitatea pe care o oferă un serviciu Cloud nu o mai poate oferi niciun serviciu, dar chiar și așa, orice beneficiu are și o limitare.

În acest caz, cred că ar fi bine să ne imaginăm că suntem într-o cafenea din Praga, avem ceva de rezolvat înainte de a părăsi orașul pentru câteva ore, dar anumite resurse le avem doar pe Cloud. Când dăm să intrăm, observăm că nu mai merge internetul. Deși era urgent, personalul cafenelei nu are obligația să-ți asigure accesul la internet, așa că ești nevoit să ceri nota de plată și să încerci altundeva. În astfel de situații ai nevoie de un hard extern care să îți permită stocarea a cât mai multe informații.

Oferta este largă pentru astfel de produse, dar în acest articol vrem să îți recomandăm cel mai bun hard extern pentru freelanceri. Când spun că este cel mai bun nu este neapărat pentru că are cele mai bune configurații sau spațiu de stocare, ci datorită review-urilor pe care le-a primit de la utilizatori.

Este evident că sunt altele mult mia bune, dar la raport calitate-preț avem acest produs drept câștigător:

HDD extern Seagate Expansion Portable 2.5"

Comandă aici!

Deși linkul este către hardul cu capacitatea de 1 TB, mai sunt disponibile și variantele de 500 GB sau chiar 2 TB. Din punctul meu de vedere, 1 GB este mai mult decât suficient pentru un freelancer obișnuit. Ai spațiu de stocare pentru 1.000 de ore de filmări și 320.000 de fotografii.

În fine, fiecare măsoare spațiul de stocare în ceea ce folosește mai mult. Dacă ne raportăm la un content writer sau la un scriitor, cel de 500 GB este mai mult decât suficient.

Pe lângă produsul propriu-zis, ar fi indicat să comandați și o carcasă de protecție, mai ales dacă aveți de gând să călătoriți mult și desigur o husă care să îl protejeze de praf și care își găsește foarte ușor loc în orice geantă sau ruccsac.

Comentează şi tu

comentarii