Lipsa de activitate fizică este probabil una din principalele probleme cu care se confruntă un freelancer, mai ales pentru cei care au multe proiecte și abia dacă se pot despărți de birou mai mult de 3-4 ore pe zi.

Știm cu toții cât de importantă este mișcarea și că trebuie să ne facem un obicei din asta, dar datorită volumului mare de muncă se prea poate să uităm că este nevoie să mai ieșim la o plimbare sau chiar la o alergare.

O brățară fitness poate fi o soluție excelentă în acest sens, datorită posibilității ecesteia de monitorizare a felului în care ne petrecem ziua și ne motivează să ne îndeplinim obiectivele zilnice. Brățările fitness monitorizează bătăile inimii, caloriile arse, numărul de pași făcuți zilnic, iar unele merg atât de departe încât măsoară și calitatea somnului.

Practic, brățara fitness îți ia de pe cap grija că trebuie să mai faci mișcare sau că trebuie să te odihnești mai mult pentru că o ai deja la mână și pe o aplicație de pe mobilul tău. În alte cuvinte, îți angajezi un asistent virtual care să-ți măsoare toate aceste activități, unde mai găsești pe cineva care să lucreze așa de ieftin pentru tine?

Hai să ne uităm la unul dintre cele mai populare și utile produse pe care le recomandăm freelancerilor datorită autonomiei, calității și beneficiilor pe care le aduce în viața unei persoane ocupate.

Recomandarea noastră: Fitbit Charge 2

Comandă aici!

Fitbit este una din cele mai cunoscute companii care produc brățări de fitness, iar printre cele mai populare produse din portofoliul lor este și modelul Fitbit Charge 2. Aceasta monitorizează activități precum:

  • pașii efectuați
  • distanța parcursă
  • caloriile arse
  • calitatea somnului
  • ritm cardiac
  • apeluri primite și calendar

Dispune de brățară interschimbabilă și este disponibil în culori precum Negru/Argintiu, Albastru, Violet și Teal Silver. Cei mai mulți dintre utilizatorii se declară mulțumiți de această brățară, având în vedere nota de 4.38 primită pe eMag.

Tu ce părere ai de această brățară? Așteptăm răspunsul tău în comentarii

Comentează şi tu

comentarii