În corespondenţa zilnică pe care o avem cu voi, cititorii şi prietenii noştri, ni se întâmplă des să auzim că vreţi să reuşiţi ca freelanceri, că vă place ideea de independenţă financiară dar că acest început vi se pare greu şi că nu vă este prea clar de unde să începeţi. Până la un punct este explicabilă această doză de nesiguranţă. Dar numai până la un punct.

Haideţi să vedeţi de ce spunem asta…

  • Ştim că, deşi freelancingul este răspândit în lumea întreagă, românii au un fel original de a se raporta la el. Au fost păcăliţi şi înşelaţi de prea multe ori aşa încât acum au ajuns să “sufle şi în iaurt” cum se spune.
  • Dacă reuşesc să treacă peste acest impediment (care se află doar în mintea lor, pentru că nu este unul real), îşi dau seama că dacă vor să înţeleagă cum merge treaba cu freelancingul trebuie să citească destul de multe articole şi resurse. Ca să va dăm o mâna de ajutor, am realizat un curs gratuit care vă prezintă tot ce trebuie să ştiţi în formă rezumată. Va abonaţi simplu: în pagina acestui articol, în partea dreaptă, aveţi un mic formular de abonare. Cursul de primește pe mail.
  • Aplicaţi instrucţiunile primite în curs şi veţi putea porni de la zero la freelancer cu un prim contract pe platforma Upwork.com. După ce terminaţi un prim proiect, veţi fi gata să-l luaţi pe al doilea. Veţi ştii ce aveţi de făcut.
  • Dacă se întâmplă să apară situaţii neobişnuite, deşi e puţin probabil, suntem mereu pe recepţie ca să vă ajutăm.  

Şi cu toate astea, doar un procent foarte mic din numărul celor care urmează cursul trec efectiv la treabă. Întrebarea noastră pentru voi este de ce?

Ceea ce vă răspundeţi fiecare la această întrebare este piedica pe care trebuie să o îndepărtaţi, pentru că stă în calea unei cariere frumoase pentru voi şi a unei situaţii financiare confortabile. Până la urmă, acest ceva stă în calea dezvoltării voastre personale, pentru că fiecare proiect lucrat înseamnă un pas înainte în construirea unor relaţii profesionale frumoase, în învăţarea de lucruri noi, în promovare profesională, în alocarea de timp de calitate pentru familiile voastre. Toate aceste lucruri care ţin de dezvoltare personală merg mâna în mână cu freelancingul.

Contactaţi-ne, spuneţi-ne ce credeţi că vă trebuie ca să reuşiţi!

Suntem aici ca să vă sprijinim.

Comentează şi tu

comentarii