Un freelancer pune mare pret pe eficienta si mobilitate. Fara aceste doua calitati capacitatea sa de munca ar fi grav afectata si odata cu asta bugetul lunar ar fi si el in cadere libera. Are nevoie sa se poata concentra, sa-si poata face munca bine si la timp. Pentru asta trebuie sa se poata izola de factori perturbatori. Cu atat de multe gadget-uri la dispozitie, e clar ca poti alege ce-ti trebuie asa incat viata ta sa devina mai usoara.

 

Iata care este Topul:

 

1. Casti Bluetooth

Daca iti place locul tau de la cafeneaua din cartier si nu vrei sa renunti la el, atunci inseamna sa ai mereu cu tine niste casti bluetooth performante care sa te ajute sa te concentrezi atunci cand in jur e zgomot si aglomeratie. De cum apesi pe buton, muzica linistitoare iti poate rasuna in urechi. Te poti simti ca pe o insula pustie, daca asta iti doresti. Comanda online aici.

 

   

2. Boxa Bluetooth

Cand esti freelancer lucrezi de oriunde. Ca sa fi mai productiv, pune putina muzica. Boxele Bluetooth sunt de mici dimensiuni si pot fi transportate in geanta laptopului. Pe langa asta, daca ai un job care implica lucrul cu fisiere audio/video si ai un client pretentios, nu te poti multumi cu sunetele slabute pe care ti le ofera laptopul. Comanda online aici.

 

3. Camera IP 

Multe freelancerite sunt mamici. Lucreaza de acasa in timp ce-si cresc copiii. Insa n-ar putea sa lucreze cu spor daca din 5 in 5 minute s-ar deplasa in camera copilului, la fiecare gangurit. Ca sa scape de drumurile inutile pot instala in camera celui mic o camera de supraveghere. O va putea monitoriza de pe laptop via internet. Ba chiar va putea sa stea de vorba cu cel mic daca va considera necesar. Comanda online aici.

Am mai discutat si cu alte ocazii despre dotarile tehnice pe care e recomandat sa le aiba un freelancer. Sigur, ele se mai adapteaza si in functie de ce anume obisnuiesti sa lucrezi ca tip de proiect. Dar, trebuie sa recunosti, viata ta ar fi mult mai frumoasa, mai linistita si mai eficienta daca ti-ai cumpara gadget-urile de mai sus. Nu-i asa?

Comentează şi tu

comentarii