Articolul IV din IV. Intră şi tu în cercurile selecte ale freelancingului!

Dacă ai avut răbdare să cercetezi un pic (pe Elance, oDesk sau pe oricare altă platformă) ai văzut proiecte la care licitează o sumedenie de persoane, iar la altele numai câteva, alese pe sprânceană. Te-ai întrebat ce se întâmplă de fapt în spatele platformei, în mediul privat stabilit între clientul care postează proiectul şi cei câţiva freelanceri afişati ca participanţi? N-ai fost curios să afli? Sau n-ai aflat încă răspunsul deşi ţi-ai pus întrebarea?

Majoritatea freelancerilor care ajung în aceste grupuri selecte nu vorbesc despre secretul reuşitei lor, iar cei care se află la început de drum nici nu bănuiesc că “în spate” există o întreagă lume la care ei nu au acces. Deocamdată! Pentru că asta nu înseamnă că nu vor avea acces niciodată! Depinde din ce eşti făcut, dacă ai tot ce-ţi trebuie ca să devi un freelancer care să câştige 100.000$ pe an sau chiar mai mult decât atât!

Se întâmplă uneori ca anumite proiecte nici măcar să nu  captura_zoom_art4mai devină publice, pentru că deja s-a format echipa în spate. Ţi se pare că trişează? Poate! Dar după părerea lor nu fac decât să-şi folosească drepturile câştigate prin muncă asiduă prestată ani de zile. Nu ajungi în grupurile astea selecte decât după ce ai dovedit ce poţi face în munca ta.

După ce ai citit aceste câteva rânduri simţi că s-a dat la o parte o perdea care te împiedica să vezi lucrurile aşa cum sunt? Bineînţeles! Pune la treabă ceea ce tocmai ai învăţat şi începe să faci bani serioşi! Dacă vrei şi mai multe informaţii despre ce înseamnă să fii freelancer de succes, cumpără ghidul pe care l-am făcut special  pentru tine, care îţi va oferi un avantaj important în faţa celorlalţi.

Eşti gata să începi să câştigi chiar mai mult de 100.000$ pe an?

Comentează şi tu

comentarii