În România primăvara dă semne să apară cât mai curând, asta dacă nu va mai veni un val de ninsoare. Deși are și iarna farmecul ei, parcă fiecare zi în care temperatura este peste 10 °C ne aducem aminte de vară. Iar dacă tot e vineri și deja putem spune că a început weekendul, vă propun să mai aruncăm o spre noi locuri unde ne putem petrece concediul.

Nu e obligatoriu să ne petrecem concediul neapărat vara pentru că oricum vom călători, cu gândul pentru moment, în zone ale lumii în care este vară mai mereu chiar dacă în România este iarnă. Săptămâna trecută am fost în Alicante, loc în care nu este foarte cald iarna. Așa că de data aceasta vom merge în Caraibe pe o insulă numită Saint Barthelemy, un loc liniștit și care nu este în prim-planul agențiilor de turism pentru că este o destinație mai selectă față de cele comerciale.

Pe această insulă este în regulă dacă aterizați și cu euro în buzunare pentru că face parte din Uniunea Europeană. Da, în momentul de față este un teritoriu care aparține Franței. Dacă vreți să citiți mai multe despre Saint Barths puteți accesa această pagină.

Villa Lodge 4 Epices

Timpul nu este suficient pentru a explora toate vilele de pe această insulă, așa că am ales una care să îndeplinească câteva nevoi esențiale pentru o vacanță extraordinară. Vorbim desigur despre priveliște superbă către mare, terasă cu piscină, un design interior de lux și de ce nu, o zonă de servire a mesei în care puteți admira apusul. Vă las câteva minute cu imaginile de mai jos și mai apoi vă prezint în linii mari celelalte beneficii.

Rezervați acum!

Vila este la mai puțin de 5 minute de mers pe jos față de plajă. Dar s-ar putea să nu fie nevoie să mergeți prea des la plajă având în vedere priveliștea de care aveți parte de lângă piscină.

Suitele luminoase au aer condiționat, TV cu ecran plat și câte o terasă privată mobilată fiecare. În același spațiu aveți acces și la o bucătărie mobilată complet dar pe care s-ar putea să nu fie nevoie să o folosiți prea des având în vedere că micul dejun este inclus și cu siguranță veți găsi și alte activități pe insulă în preajma prânzului.

Puteți savura micul dejun în stil englezesc sau francez în fiecare zi chiar lângă piscină. De asemenea, proprietatea include și restaurantul Yosushimania care servește sushi și este deschis pentru prânz și cină. Dacă doriți să încercați și alte restaurante, în raza de maxim 1.5 km de proprietate veți găsi și următoarele locații: Restaurant Le Sereno St BarthHotel Le Toiny Restaurant sau Hotel Christopher Saint-Barth.

Iată mai jos și alte beneficii și lucruri importante despre proprietate:


Dacă vi se pare o destinație interesantă, să știți că mai sunt și alte hoteluri și vile interesante pe aceeași insulă și vă invit să aruncați o privire pe întreaga listă aici.

Transport din România

Zbor direct din București până în Saint Barths nu veți găsi și va fi necesară cel puțin o escală într-o insulă apropiată numită Saint Maarten. De asemenea, biletele pe care le-am găsit noi sunt cu escală și în Europa, la Amsterdam. Așa că veți avea nevoie de 3 zboruri dus și 3 la întoarcere. Puteți vizita și orașul Amsterdam deoarece escala poate dura chiar mai bine de 10 ore așa că va plăcut și acest mic City Break.

Rezervă bilete de avion!

Cam atât și pentru săptămâna aceasta. Dacă v-a plăcut, dați un share și prietenilor voștri iar dacă vreți să propuneți o nouă locație, lăsați mai jos un comentariu și cu siguranță îl vom lua în considerare!

Comentează şi tu

comentarii