E bine ca atunci când îți construiești portofoliul de freelancer să te asiguri că ai toate cunoștințele necesare pentru un anumit profil. Dacă ești programator e mai greu să îți găsești un proiect dacă știi doar câteva limbaje de programare. De aceea cu cât ai mai multe informații, cu atât este mai bine pentru tine.

Sunt mai multe metode de a acumula informații, atât din cursuri premium, cât și din cursuri gratuite. Așa că e bine să știi încă de la început că pe Udemy aproape oricine își poate lista un curs. De aceea trebuie să fii atent cui îi dai banii. S-ar putea ca persoana respectivă să fie un amator și să împacheteze frumos niște informații pe care tu să le cunoști deja. Așa că îți recomand următoarele lucruri:

  • fie cumperi un curs premium și dacă nu ești mulțumit faci solicitare pentru a primi banii înapoi
  • fie urmezi un curs gratuit pentru a vedea ce informații oferă instructorul și astfel vei ști dacă merită să îi cumperi alte cursuri

Aceasta este o practică des întâlnită printre instructorii Udemy. Pentru a-și asigura succesul, aceștia crează câteva cursuri gratuite în care oferă multe informații de valoare. În felul acesta, ei câștigă încrederea cursanților și mai apoi vine cu noi cursuri, dar de data aceasta plătitie.

Iar atunci când vine cu un curs premium nu vei avea impresia că ești furat. Dimpotrivă, știind ce valoare ai primit la cursul gratuit, te gândești cât de bun trebuie să fie acesta. Și din experiența mea cu majoritatea instructorilor, așa este.

Un instructor cu rating bun nu își strică portofoliul pentru niște bani făcuți rapid, ci va oferi valoare prin tot ceea ce face pentru a-și menține afacerea în viață.

Așadar, în acest articol vreau să îți recomand să începi câteva cursuri gratuite din domeniile tale de interes. Nu știu ce anume te interesează să înveți așa că îți voi recomanda câteva cursuri din fiecare categorie relevantă de pe Udemy. Va trebui să știi încă de pe acum că ratingul și numărul studenților se poate schimba de la un minut la altul, așa că acele cifre sunt doar informative, pentru actualizări dă click pe linkul cursului.

Web Development

Aplicații mobil

Editare foto

Copywriting

Microsoft Office

Sper că vor fi utile acest cursuri, iar dacă ți-a plăcut vreunul în mod deosebit, nu ezită să ne spui și nouă care te-a ajutat mai mult. Poți lăsa un comentariu ca să fie de ajutor și altora. Spor!

 

Comentează şi tu

comentarii