Știm că titlul este foarte ambițios pentru că nicăieri nu vom găsi un produs care să fie pe placul tuturor. Întotdeauna vor fi anumite persoane care nu vor fi 100% mulțumite de un anumit produs. Și au toate motivele pentru asta.

Fiecare persoană este diferită și are nevoi diferite, iar dacă un produs îmi îndeplinește mie toate nevoile, asta nu înseamnă că produsul este excelent pentru toată lumea.

Dar hai să ne gândim la freelancerul din noi. Acea persoană care își împachetează lucrurile și merge într-o cafenea pentru a lucra. O astfel de persoană are nevoie de un rucsac cât mai compact în care să-i încapă atât lucrurile necesare pentru desfășurarea muncii (laptop, încărcător, mouse, agendă, pixuri) cât și alte obiecte necesare în caz de orice eventualitate precum o sticlă de apă sau termos, un hanorac, ceva gustări și alte gadgeturi mici care sunt bune în deplasare.

Dacă ne închipuim cum arată un astfel de ruccsac, ne gândim la cele destinate drumețiilor montane, și nu prea vrem să mergem într-o cafenea ca la camping. Dar există o mulțime de ruccsacuri cu dimensiuni rezonabile în care pot încăptea o mulțime de obiecte. În acesta articol nu vă vom prezenta o listă, ci doar unul singur care îndeplinește majoritatea nevoilor pe care le poate avea un freelancer.

Rucsac laptop Case Logic VNB217, 17"

Comandă ruccsac de aici!

Ruccsacul conține un buzunar frontal care include suport pentru cărți de vizită, bucle pentru stilou sau pix și un clip pentru cheie. Buzunarele laterale sunt din plasă și sunt concepute pentru depozitarea unor recipiente cu lichide. Cureaua de umăr este ajustabilă și are un mâner de prindere pentru un transport cât mai ok. Cel mai important, însă, este compartimentul dedicat laptopurilor cu diagonala de până la 17 inci.

Și încă un motiv pentru care acest ruccsac este cea mai bună alegerea pentru un freelancer, este faptul că vine la pachet cu un router Wireless Tenda F303 care oferă viteze de până la 300Mbps, fiind astfel numai bun de utilizat acasă, sau la birou.

Cu toate că ambele produse, atât ruccsacul cât și modemul, ar costa destul de mult separat, acestea sunt la un preț echivalent cu cel al unui router normal. Nu vă divulgăm prețul, ci vă lăsăm să-l descoperiți pe linkul de mai jos:

Mai multe detalii despre ruccac și router aici!


Ce părere aveți? Este acesta cel mai bun ruccsac pentru freelanceri, sau ne recomandați unul mai bun în comentarii?

Comentează şi tu

comentarii