În ultimele trei articole din categoria Freelancer Gear ne-am concentrat mai mult pe ceri care vor să lucreze în oraș, în călătorii și sp fie cât mai flexibili. Mergem mai departe și ne gândim și la cei care au nevoie de un spațiu bine stabilit pentru a putea lucra în liniște și pentru a se simți într-un cadru cât mai productiv.

Dacă avem deja sistem Desktop, ar fi bine să ne asigurăm că avem și pe ce să îl așezăm, iar pentru aceasta avem nevoie de un birou adecvat. Cât de minimaliști vrem să fim, știm prea bine că adesea nu ne putem abține din a așeza cât mai multe obiecte, cărți și agende pentru a le avea mereu la îndemână. Motiv pentru care am ales trei birouri spațioase la care ne vedem lucrând cu drag.

Acestea sunt ideale pentru a fi așezate în colțul camerei, dar se pot organiza astfel încât să fie ok și în alte poziții. Dar hai să ne uităm pe rând, la fiecare birou în parte.

1. Birou pe colț New York

Comandă biroul aici!

Pozele nu ne ajută întotdeauna, dar cifrele nu ne mint. Biroul are dimensiunile de 180 cm lungime, 150 cm lățime și 76 cm înălțime. Este foarte spațios dar poate fi așezat în orice poziție în cameră. Poate fi atât așezat cu spatele la perete, sau îl puteți așeza în formatul unui birou directorial. Loc în care vă propuneți să purtați discuțiile despre afaceri.

Biroul se pretează foarte bine și pentru asamblarea în propria locuință deși pare specific unui spațiu dedicat birourilor corporatiste. Singura problemă pe care o veți avea cu acest birou, conform comentariilor, este că aveți instrucțiuni de montaj în alte limbi care nu sunt așa de vorbite pe la noi, dar dacă aveți habar de puțin bricolaj, nu vă va fi greu să-l montați.


2. Birou de stejar cu bibliotecă

Comandă birou aici!

Dacă sunteți ca mine, atunci vă inspiră cărțile în preajma biroului și vă place să le aveți acolo, nu neapărat pentru uz, ci pentru decor și inspirație. Dacă vă place să le citiți, cu atât mai bine pentru că această birou are o bibliotecă atașată astfel încât veți putea să citiți câteva pagini dintr-o carte fără a mai fi nevoie să vă ridicați de la birou. Veți putea astfel să citiți mai mult și în cursul zilei, așa cum vă recomandam și în acest articol.

Datorită designului scandinavic nu va trebui să vă faceți griji cu ce să-l asortați iar de montat nu vă va lua mai mult de 2 ore. Dimensiunile mobilierului sunt de 145 cm înălțime, 60 cm lungime și 158 cm lățime și este, evident din PAL.


3. Birou pe colț cu bibliotecă

Comandă biroul aici!

Dacă primul birou era pe colț, al doilea avea o bibliotecă, atunci al treilea trebuie să le aibă pe ambele. Acesta are rafturi pentru bibliotecă și este proiectat pentru a fi așezat pe colț. Este ideal pentru camere mici, însă este suficient de spațios tocmai datorită faptului că este gândit pentru o poziționare în colțul camerei.

Dimensiunile mobilierului sunt furnizate separat pentru birou și pentru bibliotecă, așa că biroul are dimensiunile de 75 x 90 x 45 cm iar biblioteca este de 151.8 x 120 x 22 cm.


Am mai adăugat un articol la această serie iar săptămâna viitoare ne vom uita la câteva recomandări pentru scaune de birou. Până atunci, așteptăm comentariile voastre prin care să ne spuneți care birou vi se potrivește mai bine.

Comentează şi tu

comentarii