Dacă lucrezi de acasă, cel mai probabil ești mai bine de 90% din timp în fața calculatorului și stai într-un scaun mai mult sau mai puțin confortabil. Dacă la început consideri că nu se întâmplă nimic dacă folosești un scaun normal, s-ar putea ca după câteva luni de lucru să îți schimbi părerea pentru că vei începe să simți dureri de spate.

Pe lângă disconfortul creat în timp de un astfel de scaun, nici nu vrem să ne gândim la problemele medicale care vin imediat după acestea. Așa că dacă e nevoie să faceți o investiție în spațiul de lucru de acasă, cel mai bine este să începeți cu o astfel de achiziție. Iar dacă aveți un buget restrâns, nu este nicio problemă. Știu cum este la început de carieră și pentru mulți este mult mai importantă plata chiriei decât astfel de investiții. Așa că vom începe și cu un model mai economic, urmat de alte două modele care sunt mai ergonomice și mult mai confortabile decât primul.

1. Scaun de birou ergonomic

Comandă aici!

Acesta este unul din cele mai bine vândute scaune de birou de la eMAG și probabil are acest succes pentru că are un preț foarte bun pentru calitatea oferită. Sunt și alte produse mult mai ieftine, însă nu se ridică la standardul acestui scaun. În momentul de față este disponibil doar culoare din imaginea de mai sus, dar este posibil ca în timp să se aprovizioneze și să aveți acces și la celelalte culori de mesh.


2. Scaun de birou ergonomic Kring Bokai

Comandă aici!

De data aceasta avem de-a face cu un scaun directorial, ideal pentru persoanele care lucrează foarte mult de la birou și au nevoie de un nivel de confort ridicat dar și de siguranța că lucrează într-un mediu care nu le pune în pericol sănătatea. Este și mai rezistent decât cel precedent și suportă și persoane cu greutatea de până la 120 kg.

Dacă nu sunteți limitat de buget și doriți un scaun din gama medie, aceasta este o alegere foarte bună. Iar dacă nu vă place culoarea din imagine, dați un click pe linkul de sub imagine și veți putea alege din culori precum roșu, bej, gri închi, gri/maro, negru și gri.


3. Scaun Gaming Natec Genesis Sx33 Albastru

Comandă aici!

Dacă nu sunteți doar freelancer, și în timpul liber vă petreceți timpul pe jocuri, un astfel de scaun vă poate oferi confort indiferent dacă lucrați sau sunteți concentrat în mijlocul unui joc. Nu este obligatoriu să fie folosit doar de gameri, ba chiar poate fi mult mai confortabil decât un scaun directorial destul de scump.

Spre deosebire de primele două modele, acest scaun are și o perniță pe care o puteți așeza la baza scaunului care vă va ține spatele drept în timpul lucrului.


Dacă încă mai folosiți un scaun normal care vă poate compromite sănătatea, poate că ar fi bine să vă gândiți puțin mai mult la consecințele din viitor și să alegeți un astfel de scaun pentru lucrul de acasă.

Nu uitață că fără sănătate, nici nu putem munci la fel de bine, mai ales ca freelanceri.

Comentează şi tu

comentarii