Chiar Azi îţi poţi schimba Viaţa!

Învaţă Pas cu Pas, cum să faci Bani Frumoşi,

Lucrând de Acasă, (sau de Oriunde), pe Internet

Cum ar fi dacă:

Ai putea munci când vrei?

- te trezești la orice oră îți convine - stai până seara târziu - te trezești cu noaptea în cap - lucrezi în weekend - îți iei liber toată săptămâna

Ai putea munci de oriunde?

- în pat, dimineața, cât bei cafeaua - la MCdonalds, până mănânci o salată - la terasa preferată - pe canapea, în sufragerie - în bucătărie, cât pregătești cina

Ai putea face DOAR ce îți place?

- nu e nimic obligatoriu - tu alegi ce proiecte vrei să faci - poți încerca lucruri noi sau poți face ce știi mai bine

N-ai avea șef?

- nu dai explicații - nu faci rapoarte - nu-ți suflă nimeni în ceafă - fără ore peste program că "te-a rugat șefu"

Dacă toate cele de mai sus te tentează, și vrei să devii independent financiar, să îți organizezi viața așa cum vrei, atunci ai ajuns unde trebuie.

Îți voi arăta cum sunt toate astea posibile și cum poți începe chiar azi, să faci primul pas spre o astfel de viață.

Ai un calculator și o conexiune la internet? atunci poți si TU să lucrezi ca...

FREELANCER

Ce este freelancingul?

- în două vorbe, liber profesionist "Activitatea prin care îți oferi serviciile celor interesați, atât ca proiecte fixe, cât și plătit cu ora, în cadrul oferit de un site de freelancing."

Cum funcționează?

Odată înscris pe un site de freelancing (voi explica mai târziu cum faci asta), licitezi la proiecte. Proiectele apar pe site, și mai mulți freelanceri aplică. Clientul analizează aplicanții și atribuie contractul unuia dintre aceștia. Un exemplu banal ar fi următorul: Un client cu un magazin online primește lista de produse de la furnizor, într-un tabel. Are nevoie ca produsele să fie puse pe site. Pune acest proiect pe site-ul de freelancing și astfel apare un job nou, în categoria Data Entry. Oricine poate face asta; e vorba de atenție și copy/paste! Toata lumea câștigă: - clientul nu poate angaja full time pe cineva doar pentru 3 zile cât are nevoie de data entry - tu poți să lucrezi cele 3 zile, seara după jobul actual sau în weeknd-uri și îți rotunjești venitul

De ce este ideal acest nou fel de a munci?

- poți face asta ca șomer sau ca angajat - lucrezi part time, după job și strângi bani de vacanță sau alte nevoi - ai un venit temporar până găsești un job normal - lucrezi cât ești în concediu maternal - tragi tare când ai nevoie mai mare de bani și o lași mai moale când ești relaxat financiar - nu te forțează nimeni să faci ceva - nu îți place un proiect? Nu licitezi la el!

Cât pot câștiga $$$?

Depinde doar de tine, de timpul pe care vrei să îl investești. Mai depinde și de nivelul de pregătire, viteză de execuție și multe alte lucruri. Din fericire acum găsești online tutoriale pentru orice. Dacă exersezi mult un lucru, devii expert. Execuți rapid și la calitate mare, poți trece de la 5 dolari pe oră la 15 sau 20, în mai puțin de câteva luni! Chiar și joburile cele mai simple și repetitive, pe care le poate lua oricine îți asigură un trai bun în România!   De ce nu fac toți asta? Chiar așa, dacă sunt atâtea avantaje, de ce nu suntem toți freelanceri? - frica de necunoscut - dacă nu mă descurc ? - nu am pregătire specială - cum îmi dovedesc aptitudinile? - nu mă pricepnegociez - cum îmi prețuiesc munca? - nu am cont la bancă - cum încazez banii? Ei, bine, am descoperit că mulți NU fac pasul spre o viață mai bună, spre independența financiară și spre libertatea de a-și controla propriul destin, pentru că...

ÎNCEPUTUL ESTE FOARTE GREU!

Poti insa sa depasesti această etapă de inceput, daca citesti...

Ghidul Freelancerului Începător

Ghidul Freelancerului

Te Învaţă Pas cu Pas, cum să faci Bani Frumoşi,

Lucrând de Acasă, (sau de Oriunde), pe Internet

O lectură incredibil de utilă, care îți va salva ore bune de căutări și documentare pe internet, către frânturi de informații și soluții netestate. Pas cu Pas Află exact cum deschizi un cont, cum faci un profil de succes, cum aplici la joburi și cum scoțti banii câștigați! Soluții inventive Trece de bariera limbii, învață să folosești un translator online. Limba engleză vine cu timpul, exersând. Unde mai pui că sunt și români (cu joburi in romana) care au nevoie de freelanceri! Tehnici confirmate Nu trebuie să trimiți sute de aplicări până înțelegi cum se iau de fapt joburile. Înveți să scrii despre nevoile clientului, și nu despre cât de tare ești tu. Mulți renunță chiar în faza asta, după doar câteva aplicări (scrise slab sau cel mult mediocru) și nu ajung niciodată să-și îndeplinească visul! Sfaturi pentru orice situație Organizarea timpului, comunicarea și relațiile cu clientul, evitarea conflictelor pentru un profil de 5 stele care ia mereu contracte, tehnici de negociere, când mărești prețurile și multe alte lucruri utile!

Iata cat de usor poti citi Ghidul Freelancerului pe telefon sau pe tableta (dar si pe pc/laptop) astfel incat sa citesti cand poti si ai timp (video 3:30):

ÎN PLUS: pentru a ne asigura că ai succes de la început, CHIAR DACĂ NU ȘTII NIMIC ca o meserie online, îți oferim 2 bonusuri foarte utile:

BONUS#1

Ghidul Freelancerului Article Writing

Câștigă bani în mai puțin de o săptămână scriind articole pe internet

Ghidul de Article writing (Scriitori de articole) te învață cum să îți găsești clienți, cum să alegi proiectele care ți se potrivesc, cum poți să muncești mai ușor și să câștigi mai mulți bani. Afli ce programe îți sunt de folos zi de zi în munca ta și de unde le iei gratuit, cum scrii articole pe care oamenii să le parcurgă cu interes. Te lămurești de ce munca de scriitor freelancer este cea mai bine plătită dintre toate. De asemenea, afli strategiile care stau în spatele unor texte reușite și cum te ajută asta să câștigi o reputație ca scriitor freelancer. 

BONUS #2

Ghidul Freelancerului Data Entry

Câștigă bani în mai puțin de o săptămână ca operator de date pe internet

Din acest ghid afli cum poți să faci bani introducând date diverse pentru clienți pe care îi găsești pe internet, folosind platforme specializate. Această muncă nu mai este nici pe departe așa cum era acum câțiva ani. Există programe și scurtături pe care le găsești în ghid care îți ușurează simțitor munca și te ajută să fii eficient. În felul acesta câștigi mereu mai bine dintr-o muncă pe care o faci ușor.   Pentru o perioadă limitată, cele trei ghiduri în valoare totală de 187 lei, costă doar, 99 lei!

Ghidul Freelancerului Începător

  • Ghid complet pentru Freelancer-ul Începător
  • Exemple practice pentru deschiderea contului și crearea unui PROFIL de invidiat
  • Despre PROIECTE și INTERVIURI
  • Tehnici eficiente de aplicare
  • Administrarea eficientă a timpului
  • Feedback-ul şi soluționarea disputelor
  • Extinde-te. Lucrează ca o AGENŢIE

PENTRU O PERIOADĂ LIMITATĂ

PACHET Freelancing - Ghid pentru Începători are

PREȚUL SPECIAL de 187 Lei 99 Lei

Cumpara

 DE LA

Logo3

BONUS #1

Ghidul Freelancerului - Article Writing

BONUS #2

Ghidul Freelancerului - Data Entry

 BONUS #3

TRANSPORT GRATUIT

ORIUNDE ÎN ŢARĂ!

Această carte nu o să vă dezamăgească. Dacă totuși, în 30 de zile de la achiziție, considerați că nu sunteți pe deplin mulțumit(ă) vă returnăm banii în cont PE LOC - FĂRĂ NICI O ÎNTREBARE

P.S. Ghidul nu este doar pentru începători. Dacă lucrezi deja ca freelancer, sfaturile conţinute aici pot să te ajute să treci de la venituri de câteva sute la câteva mii pe lună!

Mă descurcam tare greu la facultate, mai ales după ce am pierdut bursa, în anul 3. Părinţii mă ajutau cum puteau, dar după criză, nici lor nu le mai merge aşa bine. Ajunsesem la limită cu banii şi aproape vroiam să renunţ... când am găsit ghidul acesta pe net. Am crezut ca e o altă păcăleală, dar din fericire m-am înşelat! Am reuşit urmând paşii de acolo să îmi fac profil pe oDesk şi să iau primele joburi! Eram în sesiune şi nu puteam sta decât 2-3 ore la pc. Primele joburi au fost tare prost plătite... dar am prins experienţă. Şi am trecut iarna cu bănuţii aceia. Acum sunt mai eficientă, am crescut tariful şi am clienţi permanenţi. Nu trece luna fără să fac 7-800 dolari! Maria S.

Studentă, Iaşi

Sunt unul dintre puţinii profesori care încă îmi fac meseria din pasiune. Cred în vocaţia mea şi vreauo fac cum trebuie. Şi asta fără să trăiesc în mizerie, cu banii de azi pe mâine. Singura soluţie a fost să mai lucrez ceva, part time. Freelance-ingul se potriveşte perfect pentru asta! Ghidul freelancerului s-a dovedit cea mai bună investiţie anul ăsta. Într-o săptămână am reuşit să iau primul job - operator date, pentru un site din Australia. Am recomandat tuturor să încerce, e un pic mai greu la început, dar ghidul şi tutorialele video îţi fac viaţa mai uşoară. Oricine poate lucra câteva ore pe zi şi câştigi sigur peste minimul pe economie... românesc! Nu îmi vine să cred când văd băieţi tineri, pe la bancă, lâncezind acolo ca AGENTI DE PAZA pe 6-7 milioane... Ce irosire 🙁 Razvan M.

Profesor, Braila

PENTRU O PERIOADĂ LIMITATĂ

PACHET Freelancing - Ghid pentru Începători are

PREȚUL SPECIAL de 187 Lei 99 Lei

Valabilitate OFERTĂ

%

Cumpara
Eu sunt un boem. Asa am fost mereu. Imi place sa am timp pentru hobby-uri, sa lucrez cand am inspiratie. Programul 9-17 si seful in carca nu e pentru mine. De voie de nevoie am lucrat vreo 10 ani pe la diverse firme dar m-am lasat cum am auzit ca se castiga bani frumosi din freelancing. Nu mai trebuia decat sa invat cum sa procedez. Si a fost chiar simplu ca am gasit imediat ghidul asta de freelancing. Parca e facut pentru mine... Robert C.

Bucuresti

Sunt tare timida. Tot timpul mi-e frica sa nu spun ceva nepotrivit. Nu pot sa lucrez cu oamenii fata in fata, dar la calculator sunt chiar buna si pot sa muncesc mult. Mi-am dat demisia de la job pentru ca nu-mi placea si am inceput sa-mi caut de lucru pe internet. Imi placea ca puteam lucra de acasa. Aveam nevoie de informatii despre cum sa fac asta si nu stiam unde sa le caut. Din intamplare am gasit ghidul asta de freelanceri si am aflat tot ce-mi trebuie. Mare noroc am avut cu el. M-am inscris imediat pe mai multe platforme si am si inceput sa fac bani. Daniela P.

Buzau

Stau la tara si aici daca nu te pricepi la vandut chestii nu-ti gasesti de lucru. Noroc ca avem laptop cu internet in casa si am inceput sa caut serviciu asa. Eram gata sa ma mut la Bucuresti pentru serviciu dar n-a fost nevoie. Ca uite mi-am cumparat ghidul asta de freelanceri, am invatat cu ce se mananca si m-am apucat sa lucrez si eu ca toti oamenii cu cap. Acum sunt tare mandra de mine, se lauda mama prin sat cum am reusit eu sa-mi gasesc de munca. Gianina R.

Ilfov

Am vrut sa ma angajez la o firma dar mi-au zis ca ei nu lucreaza cu "bruneti". Am fost suparat, bineinteles. Dupa aia mi-au povestit niste prieteni cum isi cauta ei de lucru pe internet. Unu' chiar mi-a spus cati bani castiga pe luna. O gramada de bani. Vroiam sa invat si eu dar nu aveau timp de mine sa-mi explice tot. Mi-au zis sa-mi cumpar ghidul asta ca am in el tot ce-mi trebuie. Si ma bucur ca i-am ascultat. Acum pot sa le dau cu tifla la aia de la firma. Marinica T.

Ilfov

Cand au aflat la serviciu ca sunt bolnava si ca va trebui sa urmez o gramada de tratamente m-au aruncat ca pe o masea cariata. Nu mai conta ca sunt un bun profesionist. Mi-a picat rau si am zis ca am sa le demonstrez cu orice pret ca ei sunt cei care au de pierdut. Stiam ca pot lucra ca freelancer, dar nu stiam toate detaliile. Pe ele le-am gasit in ghid, pentru ca asta a fost primul pas: mi-am cumparat ghidul. Dupa aia mi-am dat seama ca pentru mine e chiar floare la ureche. Acum castig bine si cu sanatatea sunt in recuperare. Mirela N.

Craiova

Mie imi place sa muncesc dar cand vine vorba de sefi, nu ii suport. Niciunul nu mi-a castigat respectul. Asa ca mi-e greu sa ma angajez. Sunt foarte deschisa la nou, invat repede, imi place sa studiez si chiar muncesc mult. Mi-am zis ca trebuie sa muncesc pentru mine, nu pentru altii. Asa ca am inceput sa lucrez ca freelancer pe internet. Insa nu stiam totul cu lux de amanunte asa cum imi place mie. Am cautat daca e vreo carte in romana despre freelancing si asa am gasit ghidul asta. Mi-a placut tare mult cand l-am citit, e de mare ajutor. Viviana L.

Oradea

Sunt in Romania de cateva luni dar n-am gasit de munca la vreo firma. Am mai lucrat ca freelancer si la mine in tara dar vroiam sa stiu daca e ceva diferit aici. Am intrebat si eu prietenii la care stau daca stiu de unde as putea afla mai multe despre cum e sa fii freelancer in Romania. Si n-au stiut. Mi-au zis sa caut pe internet si cand am cautat am gasit ghidul asta. L-am cumparat imediat si de cum l-am descarcat am inceput sa-l citesc. Acum stiu tot ce-mi trebuie.  Mohamed A. S.

Medgidia

Am fost in vacanta in Grecia si am povestit cu un strain despre cum isi castiga el traiul si m-am mirat ca face atatia bani lucrand pe internet. Atunci m-am trezit: as putea sa lucrez si eu ca el. Dar toate resursele de pe internet erau in alte limbi si eu vroiam ceva in romaneste ca sa inteleg mai bine. Stiu engleza dar nu prea bine. Ghidul asta de freelanceri incepatori mi-a raspuns la toate intrebarile. Il recomand tuturor celor care vor sa inceapa sa lucreze online. Andrei P.

Sibiu

Lucrez ca freelancer de cand eram in liceu, ca aveam nevoie de bani de buzunar. Insa am invatat asa pe apucate si nu stiam chiar tot ce trebuia. Aveam nevoie de o carte cuprinzatoare despre ce inseamna sa fii freelancer, ce legi trebuie sa respecti, cum e cu contractul de munca etc. Vroiam sa inteleg tot. De asta mi-am cumparat ghidul si ma declar multumita de el. Am aflat multe lucruri.  Alexandra J.

Timisoara

Ma saturasem sa castig asa de prost dupa ce munceam zi lumina pentru firma aia! Trebuia sa gasesc altceva. Nu stiam exact ce, dar m-am lamurit dupa ce am citit ghidul asta. Acum lucrez de acasa, castig bani frumosi si mai am timp si de familie. Bestial! Sandu P.

Tg. Frumos