Dacă ești în căutarea unui venit suplimentar, cu siguranță ai dat peste mai multe site-uri cu sondaje plătite. Sunt acele platforme în care trebuie să răspunzi sincer la anumite întrebări iar informațiile respective vor fi colectate de la mai mulți utilizatori și vândute apoi unor companii interesate de un studiu de piață. Având în vedere că știm de unde vin banii, nu avem de ce să punem la îndoială astfel de platforme.

Astăzi vreau să ne uităm puțin la un astfel de program care este disponibil și pentru utilizatorii din România. Se numește Daedalus și este disponibil în alte țări europene precum: Polonia, Ucraina, Grecia, Serbia, Cehia, Slovacia, Croația, Turcia, Ungaria, Bulgaria și Marea Britanie.

Mai mult de atât, în fiecare lună Daedalus organizează un concurs cu diverse premii cum ar fii vouchere la eMAG sau chiar o tabletă pentru cei care se înregistrează până în iunie 2017. Nu știu dacă va fi în fiecare lună un astfel de premiu, dar puteți urmări asta pe blogul lor.

Cum funcționează sondajele pe Daedalus?

Mai întâi de toate va trebui să te înregistrezi și să completezi un formular cu mai multe detalii despre tine care vor fi folosite pentru a-ți trimite cele mai relevante sondaje de opinie.

Vei primi aceste sondaje prin e-mail și de acolo știi ce ai de făcut mai departe. După ce completezi aceste sondaje, vei primi puncte în funcție de categoria de dificultate sau de timp alocat pentru completarea acestuia. Punctele se alocă în felul următor:

După ce acumulezi 1000 de puncte, poți solicita conversia acestora în bani care vor fi virați spre contul tău bancar. Probabil te întrebi cât valorează punctele acestea. Ei bine, tocmai am făcut un cont și am primit 50 de puncte pentru chestionarul de la început iar în platformă am observat că acestea valorează 0,5 euro.

Asta înseamnă că timpul pe care îl petreci completând aceste sondaje valorează 6 euro/oră. Este posibil să nu ai prea multe chestionare încât să trăiești doar din asta, dar având în vedere cât de bine sunt plătite merită să completezi aceste sondaje în timpul liber pe care îl ai între proiectele la care deja lucrezi.

Îți poți face un cont pe linkul de mai jos, completezi primul chestionar, iar apoi va trebuie doar să completezi chestionare ori de câte ori vei primi un mail de la Daedalus:

Fă-ți un cont aici!

Comentează şi tu

comentarii