Pentru că Sărbătorile de iarnă înseamnă, pentru orice gospodină, multe feluri de mâncare, asta se traduce prin ore întregi petrecute în bucătărie. Eu am găsit mijlocul prin care pregătirea Crăciunului este o activitate relaxantă. Vrei să îți povestesc ?

Secretul meu este achiziționarea accesoriilor de bucătărie. Caut să găsesc ustensile care să mă ajute să economisesc timp. Astăzi voi vorbi doar despre câteva  instrumente care pe lângă faptul că sunt utile, fac gătitul mult mai distractiv; nici nu vei simți când a trecut timpul, iar mâncare va fi gata.

1. Separator de ouă Fred Cluck

Acest accesoriu este foarte util mai ales la prepararea prăjiturilor. Nu de puține ori am reușit să scap gălbenuș în albușuri, iar asta a făcut pandișpanul mai puțin pufos. De asemenea,dacă visezi la o omletă pufoasă tot acest separator îți va fi ajutor de nădejde. Îl folosesc pentru că este ușor de curățat, economisesc, iar rezultatul este mereu același( ouă separate perfect). Ți-ai dori un așa ajutor?

2. Infuzor pentru supă Fred Le Crock Coq

Ce zici de o supă care are un gust intens de pătrunjel verde, proaspăt? Știu că și ție îți place ideea, doar că eu nu agreez verdeața care plutește deasupra ciorbei. Bineînțeles că orice problemă are și o rezolvare, așa că am găsit infuzorul care mă ajută să am gustul pe care îl doresc, fără a fi nevoită să toc mirodeniile. De asemenea, folosesc dispozitivul și la prepararea răciturilor. Înainte de a-l avea trebuia să strecor zeama ,dar acum pun toate condimentele în infuzor,iar la final doar scot „găina” și lichidul este clar, perfect pentru pus la prins. Cu siguranță îi voi găsi și alte întrebuințări, ai tu idei?

3. Forme pentru prăjituri Fred Dinozaur

După cum spuneam la începutul articolului, gătitul poate fi distractiv. Banalele fursecuri pot deveni mici opere de artă dacă folosim formele de copt „din era dinozaurilor”. Partea care mie îmi place cel mai mult este decorarea. Aici imaginația mea este liberă,iar rezultatul spectaculos. Materialul din care sunt confecționare este antiaderent, deci nu trebuie să folosim hârtie de copt sau unt, iar curățarea lor este foarte ușoară. Dacă vrei un cadou original pentru un copil, cu siguranță aceste forme ar fi o alegere inspirată. Cum arată dinozaurii tăi?

4.  Formă pentru micul dejun Fred Funny Side Up Bufnita

Cum putem avea un mic dejun perfect din punct de vedere estetic dacă nu suntem foarte pricepuți? Eu am apelat la forma cu aspect de bufniță. Am fost mulțumită de rezultat și surprinsă  de ușurința cu care am folosit-o Am apreciat mult materialul din care este confecționată forma și faptul că nu zgârie tigaia. Surprinde-ți persoana iubită cu un altfel de „mic dejun”.

5. Formă pentru micul dejun Fred Funny Side Up Cat

Tot pentru prepararea unei mese spectaculoase am și o altă sugestie. Pentru iubitorii de pisici, am găsit aspectul unui mic dejun perfect. Cu siguranță o așa prezentare topește orice inimă. Și aceasta este dintr-un silicon de bună calitate, nu zgârie tigaia, este ușor de curățat și întreținut, deci pe lângă prețul mic, are și o durată lungă de viață. Sunt curioasă dacă și alte mâncăruri pot fi preparate în această formă. Cu proxima ocazie eu voi face clătite, tu ce alte idei ai?

Îți plac ustensilele pe care ți le-am prezentat? Sper ca te-am convins că și gătitul poate fi distractiv și la următoarele cumpărături îți vei îmbunătăți recuzita. Cu siguranță mâncarea va avea un aspect plăcut, iar tu te vei bucura de mai mult timp petrecut cu familia. O bucătărie bine echipată înseamnă mai mult timp liber, deci ne vedem la „Chefi la cuțite”?

Kitchen image created by Freepik

Comentează şi tu

comentarii