De la Marea Mediterană am mers până în Marea Caraibilor iar acum mergem în mijlocul Oceanului Indian. Au trecut deja două săptămâni și parcă mai avem atât de multe locuri de vizitat. La gândul acesta am vrea să reflectați pentru că e cam trist dacă stăm să ne gândim că în viață ne permitem doar un concediu pe an, iar asta doar cei mai norocoși dintre noi.

Da, așa e. Lumea e frumoasă și merită să muncim pentru a o vizita când încă suntem în stare să zburăm cu avionul. Când n-om mai putea, există și autocare.

Republica Maldive este o țară insulară formată dintr-un grup de atoli din Oceanul Indian. Religia oficială este budismul așa că turiștii n-au de ce să se teamă de localnici. Mai jos am pregătit câteva resorturi pe care le puteți vizita și așa cum v-am obișnuit vă vom recomanda și cele mai bune oferte de transport către arhipelag.

Complexul Amari Havodda

Complexul Amari Havodda este situat pe insula Thinadhoo, în atolul Gaafu. Aici aveți la dispoziție o terasă cu o priveliște de vis, un centru spa și mai multe opțiuni de luat masa. De asemenea, complexul include și un teren de volei pe plaja și un centru de fitness.

Tot în incinta proprietății, oaspeții au parte de camere dotate cu TV cu ecran plat, canale prin satelit și o zonă de relaxare. Fiecare cameră are câte o baie privată cu cadă și bideu, de asemenea, dotate cu toate accesoriile necesare. Iar ținând cont de faptul că tot complxul are WiFi gratuit, puteți oricând să încărcați pe facebook pozele făcute în vacanță.

Spuneam mai sus de teren de volei și un centru de fitness, dar nu e nevoie să vă limitați la acestea pentru că se pot aranja excursii cu barca sau puteți să vă alăturați celor care fac snorkelling sau scufundări.

Opțiunile de luat masa sunt următoarele:

  • Amaya Food Gallery - care servește delicii asiatice
  • Ember Robatayaki - servește fructe de mare la grătar
  • Pizza Kaage - pentru mese ușoare sau pizza la pachet
  • și desigur cele două locații unde puteți savura gustări cocktailuri și gustări: Iru Bar și Thari Bar

Rezervă cazarea aici!


Aceasta de mai sus este doar o opțiune. Puteți fără nicio grijă să aruncați o privire și peste alte locații. Așa că vă lăsăm mai jos și alte linkuri peste care puteți să vă uitați pentru a alege o locație care să vă placă.

Complesxul Kandolhu Island

 Mai multe detalii aici!


Vilele Diamonds Athuruga Beach & Water

Mai multe detalii aici!


Complexul Constance Moofushi

Mai multe detalii aici!


Complexul W Maldives

Mai multe detalii aici!


Transport din România

Deși nu este neapărat să locuiți în România pentru a merge în insulele Maldive, folosim prețuri de la aeroporturile din România pentru că aici se află majoritatea celor care citesc acest blog și desigur, pentru că vorbim limba română cu toții.

Deși majoritatea insulelor din Maldive sunt foarte mici, s-a găsit, din fericire, o insulă pe care se poate construi un aeroport. Această insulă se numește Hulhule și este acoperită în mare parte de aeroportul internațional Velana cu indicativul MLE. De aici veți merge cu un ferry către locația la care ați decis să vă cazați.

Rezervă bilete de avion!

Comentează şi tu

comentarii