După cum bine știm cu toții, dragostea nu are vârstă și nici nu este nevoie de o zi specială pentru celebrarea ei. Cu toate acestea, nimeni nu este împotriva unei sărbători speciale destinată iubirii. Noi, românii, avem chiar două zile în care sărbătorim iubirea: pe 14 februarie Sfântul Valentin și pe 24 februarie tradiționalul Dragobete. Sunt două zile în care iubirea este pretutindeni. De la baloane în formă de inimioară în spațiile comerciale, la tineri care se plimbă de mână prin parc până la persoane în etate ce nu contenesc să se soarbă din priviri. Înconjurați de atâta fericire și dragoste sinceră putem doar să alegem împreună cadoul perfect. Eu am început deja căutările și am decis că cea mai potrivită alegere ar fi un obiect personalizat. Acum oscilez între cele 5 idei.

Cană termos personalizată My Valentine

M-am oprit la această cană deoarece amândoi suntem mari iubitori de cafea și ne dorim să ne bucurăm de aroma ei întreaga zi. După ce se răcește, parcă nu mai are același gust, de aceea, această cană va fi de real folos. Se poate personaliza cu 4 fotografii care pot fi cu voi doi, sau cu lucruri ce au o semnificație aparte pe care doar voi o cunoașteți. Eu văd această cană ca pe o dovadă de iubire. În primul rând pentru că m-am gândit la fericirea soțului meu care va savura cafeaua perfectă pe tot parcursul zilei Apoi pentru fotografiile ce îi vor reaminti mereu că îl iubesc și îmi doresc sa fiu alături de el.

Mouse Pad inimă My Valentine

Mouse pad-ul cu siguranță îl voi cumpăra. Amândoi petrecem mult timp în fața calculatorului și folosim zilnic acest suport. M-am gândit să îl personalizez deoarece aș lucra cu mai mult drag văzându-l „lângă mine”.  Pe lângă forma de inimioară specifică perioadei de Sfântul Valentin, pot alege o poză. Cred că ar fi potrivită o fotografie ce ne surprinde pe amândoi lucrând. Va fi plăcut să deplasezi mouse-ul și să apară persoana iubită, nu am dreptate

Puzzle personalizat Be My Valentine

Puzzle-ul personalizat apărut de puțin timp pe piață și mi se pare o idee inedită. Nouă ni se potrivește perfect deoarece ne plac puzzle-urile. Este o activitate relaxantă și un bun prilej de petrecut timp împreună. Un aspect care mi-a plăcut la acest articol este calitatea materialului din care sunt făcute piesele. Am sunat la Ideal Plaza și am întrebat acest detaliu pentru că este important din punctul meu de vedere. De asemenea, mi-au prezentat promoția pe care o au cu ocazia Sfântului Valentin și dimensiunile disponibile. Ajung la concluzia că și puzzle-ul personalizat este un cadou inspirat. Dacă nu îl achiziționez acum, măcar într-o zi fără o semnificație aparte pe care să o fac specială cu această mică surpriză.

Cană Valentine Day hearts

Cana Valentine Day hearts este o altă idee de cadou pe care am luat-o în considerare. M-am gândit să cumpărăm două bucăți. O cană să aibă mesajul meu pentru el, iar a doua un mesaj de la el pentru mine. Voi începe fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze. Mesajul îmi va aminti zi de zi că sunt iubită și îmi va da energie pentru întreaga zi. Îți place această idee?

Pernă Happy Valentine's Day

Ultimul cadou la care m-am gândit este o pernă personalizată. Nu este foarte mare, deci poate fi luată și în mașină sau în tren dacă urmează o călătorie mai lungă, iar acasă poate fi chiar un obiect decorativ. Pentru personalizare poți alege un text sau o fotografie. Dacă voi opta pentru acest cadou, m-am gândit ca de Sfântul Valentin să o pun pe pat. Înainte de culcare este plăcut să vezi că persoana iubită s-a gândit la tine, nu?

Acestea sunt ideile la care m-am oprit. Încă sunt indecisă cu privire la ce cadouri voi cumpăra. Știu că este suficient să îi scriu câteva gânduri sincere pe o bucățică de hârtie, dar îmi doresc mult să îl fac să se simtă special. De Crăciun mi-a fost mult mai ușor să găsesc darul perfect pentru fiecare membru al familiei. Acum, încă mă gândesc. Dacă le cumpăr pe toate 5, va fi bucuria de 5 ori mai mare?

Ribbon photo created by katemangostar - www.freepik.com

Comentează şi tu

comentarii