Noi, femeile, vrem să ne simțim răsfățate mereu. Știm că uneori circumstanțele nu sunt favorabile, dar în adâncul sufletului tot sperăm că acel mic moment de alint nu va întârzia să apară. Fie că este vorba de o floare, de un lucru pe care ni-l dorim sau de o surpriză dulce, noi știm că ne iubiți și v-ați gândit la noi când ați cumpărat mica atenție. Și o îmbrățișare, un compliment sau o încurajare sunt tot mijloace prin care ne puteți răsfăța. Nicio femeie nu va rămâne indiferentă dacă tu, bărbatul, îți arăți iubirea prin gesturi cât de mărunte. Cu ocazia Sfântului Valentin sper că vrei să îți surprinzi soția sau iubita și de aceea vreau să îți vin în ajutor. M-am gândit la ce mi-aș dori să primesc de la soțul meu și am găsit 4 idei care îmi surâd.

Dozator de bomboane și fructe uscate InnovaGoods

Dozatorul îmi place mult deoarece este o idee inedită. Este foarte practic, iar design-ul se potrivește oricărui interior. Recipientul în care sunt ținute bomboanele sau fructele uscate nu va permite umezelii să pătrundă, deci produsele vor fi crocante. Mă gândesc că și semințe sau nuci pot fi păstrate în acest dozator sau poate niște jucării mici. Copiii cu siguranță vor găsi acest aparat extrem de interesant, iar zâmbetele nu vor întârzia să apară.

Bomboane din miere de Manuka cu propolis de albine și  lămâie 120g

Mierea de Manuka este cunoscută pentru efectele benefice. Ajută la potențarea sistemului imunitar, tratează infecții cu stafilococ auriu, protejează sistemul digestiv de factorii de agresiune, dar vindecă și rănile sau arsurile. Deși are atât de multe beneficii, gustul este ușor înțepător, iar copiii s-ar putea să o refuze. Bomboanele din miere au un miros dulce și o aromă plăcută, deci pot deveni desertul preferat. Mie îmi place că îmi pot răsfăța simțurile cu un dulce sănătos ce nu îmi afectează dantura. Tu ce apreciezi?

Fântână de ciocolată- American dream

Fântâna de ciocolată a devenit destul de populară în ultimul timp, mai ales la nunți sau petreceri. Ciocolata este slăbiciunea mea, iar ideea de a o savura în confortul propriei locuințe alături de o căpșună aromată este o imagine de vis. Aparatul poate fi folosit pentru orice tip de ciocolată. Aceasta se topește, se toarnă în vasul special, apoi te poți bucura de gust, de aspect dar și de mirosul plăcut. Consider că orice moment poate fi mai „dulce” cu această fântână de ciocolată în preajmă.

Ciocolata neagră - Coffret Praline Feuillete Noir (200 g)

Consider că ciocolata este cel mai rafinat răsfăț dulce. Fie că este sub formă de praline, mousse, tort sau înghețată, gustul intens de cacao îți va da o stare de bine. Prepararea ei este cu siguranță o artă. Aromele trebuie să se combine perfect, iar gustul să fie echilibrat. Ciocolata neagră pe care mi-o doresc este și foarte sănătoasă deoarece are 72% cacao și asigură un aport optim de antioxidanți. Aștept cu nerăbdare acest răsfăț dulce și nu vreau să îl împart cu nimeni.

Sper că ideile mele îți vor fi de ajutor și veți avea parte de momente cât mai frumoase împreună. Dacă însă preferi cadourile practice, poți vedea ce ustensile îi vor ușura munca. Indiferent cum vei alege să îți răsfeți partenera, eu te felicit. Ești un bărbat care știe să aprecieze persoana de lângă el. Arată-i că o iubești, iar ea va fi cea mai fericită femeie.

Comentează şi tu

comentarii