Valentine's Day se apropie și m-am gândit la mireasma pe care mi-o doresc acasă. Dacă de Crăciun mirosul de portocale și de cărți noi sunt parfumurile preferate, acum încerc să găsesc „mirosul iubirii”. Am găsit mai multe uleiuri volatile care sunt potrivite pentru o atmosferă romantică. Câteva exemple ar fi: uleiul de trandafir, de lavandă, de scorțișoară sau de iasomie. Dar cum le pot folosi pentru un succes garantat? Am găsit difuzoare de aromaterapie, dar și un set ce conține atât un suport de ceramică pentru dispersarea aromelor cât și uleiuri esențiale. Voi lăsa mai jos cele mai bune oferte pe care le-am găsit și sper că îți vor fi și ție de folos.

Set cadou aromaterapie Dragoste

Acest set de aromaterapie va face, cu adevărat, ca dragostea să plutească în aer. Îmi place mult design-ul deoarece este potrivit oricărui interior. Se poate folosi ușor și are toate elementele ce caracterizează o atmosferă ideală de Valentine`s Day. Eu prefer alt ulei esențial decât cel inclus în pachet doar pentru că nu am avut ocazia să îl miros. Sunt tare curioasă dacă va fi pe gustul meu. Pentru un plus de siguranță, voi mai cumpăra și alte două  pe care știu sigur că le îndrăgim amândoi. Tu ce părere ai despre acest set? Este plăcut mirosul de fructe de pădure?

Difuzor aromaterapie Floral

Al doilea difuzor la care m-am oprit este cel Floral. Mi-a furat ochii deoarece este frumos, ușor de folosit și îl pot personaliza după gusturile proprii. Nu are incluse lumânări sau uleiuri volatile, deci pot opta pentru parfumurile preferate. Oscilez între iasomie și vanilie, dar pentru această ocazie se pretează mai bine iasomia. Mirosul este mai suav, induce o stare de bine și cu siguranță va aduce zâmbete și pe chipurile noastre. Care este uleiul tău volatil preferat?

Umidificator și difuzor de aromaterapie Pure

Ultimul difuzor de aromaterapie la care m-am oprit este electric. Îmi place mult că este și umidificator. Fiind încă rece afară, centrala este deschisă mai mereu, iar aerul este prea uscat. Văd în acest dispozitiv combinația perfectă între mireasma ideală de Valentine`s Day și aerul suficient de umed. O caracteristică pe care eu o apreciez, este timpul lung de funcționare. Nu cred că este plăcut ca din două în două ore să trebuiască să tot pui apă și uleiuri în difuzor. Un alt plus este design-ul. Umidificatorul este alb, cu o formă modernă și se potrivește perfect cu mobila mea din sufragerie. Aștept cu nerăbdare să văd cum funcționează. Îți place difuzorul acesta?

Eu cred că știu ce dispozitiv ma va ajuta anul acesta să creez o atmosferă ideală de Valentine`s Day. Sunt nerăbdătoare să vină data de 14 februarie. Deja mă gândesc la soțul meu care va veni după o zi lungă de muncă, iar eu îl voi aștepta cu o casă curată, cu un miros cald și cu bucatele lui preferate. Tu cum îți vei surprinde soția sau prietena în acest an?

People photo created by freepik - www.freepik.com

Comentează şi tu

comentarii